Referenties

Olaf & Rosan

Roos en ik zijn al jarenlang dol verliefd op elkaar. En bij zulke intense liefde hoort een bruiloft om nooit te vergeten. Maar ja hoe regel je een NIET “standaard koffie, thee gebak en de
Toppers op de achtergrond bruiloft”. Want dat is niks voor ons. Toen kwam Wicked Wedding op ons pad. Alleen de bedrijfsnaam is al een feestje! WICKED Wedding! Zarah en haar team nam ons bij de hand en liet ons mogelijkheden zien waar het bestaan niet eens van af wisten. Ze hielp ons stap voor stap om van onze bruiloft een adembenemende dag te maken met heerlijke gekke ideeën, entertainment en prachtige “out of the box” decoratie. We weten nog goed dat we in de auto naar onze custom-made trouwlocatie reden en dachten ‘gaat dit nou echt de mooiste dag van ons leven worden?’ Hhmm we hadden al zulke mooie dagen meegemaakt samen. Dus we dachten dat deze dag zeker in de top 3 ging eindigen. WRONG! We genieten er nu nog van. Mooiste. Dag. Ooit. En zelfs de gasten kunnen er nu maanden later, nog steeds niet over ophouden. Zoiets had nog nooit iemand meegemaakt. Wat was het een mooie dag en fantastisch wicked feest van de liefde! Dit was ons zonder Wicked Wedding nooit gelukt.

Miguel & Elizabeth

Zarah of Wicked Wedding is full of energy and ideas to organise all the elements of your wedding. There is no task too big or small for Zarah and you can feel at ease knowing she will create the feel of the wedding that you desire. So a big thank you to Zarah and Wicked Wedding for supporting us through our wedding journey!

Linda en Erik

Zarah heeft ons ontzettend goed geholpen. Het was vrij last minute vanuit onze kant, maar zij bleef opties aandragen. Zeker een aanrader om mee te werken!

Nadia en Thijs

Wicked Wedding heeft al onze ideeen verder weten uit te werken dan we konden dromen. De samenwerking met Zarah maakte de aanloop naar onze bruiloft toe al bijna net zo leuk als de bruiloft zelf. Een super leuk en creatief proces waarbij de voorpret voor ons en alle gasten werd aangewakkerd vanaf het moment dat de uitnodigingen werden verstuurd. Het was een te gekke beleving waar iedereen nog steeds van nageniet en waar veel mooie vriendschappen uit zijn ontstaan. Mooi om te zien hoe je merkt dat een bruiloft dan dus om zoveel meer gaat dan alleen de bruid en de bruidegom. Onvergetelijk, onconventioneel en onevenaarbaar voor ieder ander feest.! Wicked Wedding doet zijn naam eer aan!

Kees en Jaquie

Zarah en Emmeline hebben de tuin van mijn ouders letterlijk omgetoverd tot droomfestival. Naast fantastisch maatwerk zijn zij ook superleuke meiden om mee samen te werken. Absoluut een aanrader!

Oleg en Diipa

Heerlijke en fijne mensen voor als je op een unieke manier wilt trouwen!