Jullie trouwringen!

Hoe gaan jullie trouwringen eruit zien? Waar ga je ideeën vandaan halen? Wat vinden jullie belangrijk om in een trouwring terug te laten komen? Er zijn natuurlijk ontelbaar opties als het gaat over ringen, maar het enige dat echt telt is, wat past er bij jullie en wat geeft jullie ring net die speciale betekenis zodat jullie liefde er echt in wordt vertaald.

Een sieradenontwerpster en edelsmid die ik graag in het daglicht wil zetten is Frouks. Zij heeft een prachtige winkel/studio in Amsterdam waar zij haar kunstwerken maakt en verkoopt. Haar sieraden hebben een unieke stijl, zijn elegant en kleurrijk. Zij werkt met prachtige edelstenen en heeft een ruim aanbod uit haar eigen collectie, maar wat ook mogelijk is bij Frouks, is om jullie eigen ringen te maken!

Zij gaat dan samen met jullie het hele proces stap voor stap door, met smelten en gieten van goud en vervolgens de gegoten staf verwerken tot ringen. Jullie kunnen elkaars ring maken, je eigen ring of samen aan twee ringen werken. Het is een goed verzorgde, informele dag met een feestelijk tintje waarbij jullie aan het einde voldaan met twee mooie ringen weer op huis aan gaan.

Op deze manier hebben jullie echt unieke ringen die staan voor wie jullie zijn en waar jullie eigen liefdesverhaal in af te lezen is.

Mail ons voor meer informatie hierover en wie weet zitten jullie dan zelf binnenkort bij Frouks aan tafel!