De bruiloft plannen ondanks het Coronavirus

De bruiloft plannen ondanks het Coronavirus.

Het is een rare tijd, alles staat even stil, het dagelijks leven krijgt een totaal andere indeling en de mooie plannen lijken allemaal naar de achtergrond te verschuiven.

De bruiloften van dit jaar

Ook in de trouwbranche ligt alles natuurlijk stil de komende maanden. Dit is heel erg vervelend voor de mensen die juist in deze periode hun bruiloft hadden gepland. Het is handig om zo snel mogelijk met alle leveranciers nieuwe afspraken te maken om de hele bruiloft te kunnen verplaatsen naar een andere datum, hier zijn wij dan ook druk mee bezig. Het liefst wordt de bruiloft verplaatst naar een andere datum dit jaar, maar doordat alle evenementen en bruiloften moeten schuiven qua datum zou het zo kunnen zijn dat dit jaar helaas niet gaat lukken en het toch verplaatst zal worden naar volgend jaar. Het is ongelofelijk jammer om deze dag te moeten verplaatsen terwijl jullie en alle gasten hier al een jaar naartoe leven. Om toch een beetje positief te blijven zou je de extra tijd kunnen zien als een periode om nog meer creativiteit en unieke invulling te geven aan de bruiloft en daarnaast ook wat meer ruimte om daarvoor te sparen. Ondanks de grote teleurstelling komt jullie bruiloft er wel natuurlijk, maar op een ander moment.

De bruiloften van volgend jaar

Jullie zijn net begonnen met het plannen, de locatiebezoeken en het verzamelen van leuke ideeën voor de bruiloft. Laat dit jullie niet tegenhouden, maar gebruik deze tijd om te brainstormen en samen te dromen over jullie mooie dag. Een tijd zoals deze geeft rust waardoor jullie creativiteit en samen zijn meer de ruimte krijgt. Een tijd om dus te vullen met nieuwe ideeën voor de grote dag volgend jaar.

Locatiebezoeken zijn de komende tijd natuurlijk wel lastig, maar jullie zouden kunnen beginnen met het samenstellen van een goede lijst die jullie kunnen gaan bekijken zodra de lock down weer voorbij is. Extra tijd om te zoeken dus! Omdat er de komende tijd veel gaat verschuiven en waarschijnlijk ook het één en ander verplaatst zal worden naar volgend jaar is het wel handig om een optie te plaatsen op plekken waar jullie een goed gevoel over hebben.

Wat ook ontzettend leuk kan zijn om de komende tijd te gaan doen is het maken van een moodboard door alles te verzamelen wat jullie mooi vinden. Dit hoeft niet eens alleen over de styling van de bruiloft te gaan, maar alles wat jullie mooi vinden in het leven. Het is namelijk erg mooi om een aantal elementen daarvan terug te laten komen in jullie bruiloft. De rust die er nu is in de wereld geeft je ook meer ruimte om te bedenken waar je allemaal zo van houdt, wat je echt leuk vind om te doen en de dingen die je belangrijk vindt in het leven. Met deze gedachte kan je ervoor zorgen dat jullie bruiloft aan de hand van deze ideeën wordt vormgegeven en daarom echt uniek is, echt van jullie.

De wereld staat stil, maar jullie liefde gelukkig niet. Ik hoop dat jullie allemaal op een positieve manier gebruik kunnen maken van de komende tijd en niet uit het veld geslagen raken van de bizarre situatie waar we in zitten. The show must go on!

Wij zijn bereikbaar voor alle hulp die jullie nodig hebben de komende tijd, dus neem vooral contact met ons op voor vragen.