Over Wicked Wedding

Out of the ordinary

Jullie gaan met elkaar trouwen, je met elkaar verbinden, de liefde vieren!

Dit speciale moment willen jullie natuurlijk vieren op de manier die het best bij jullie past. Ieder stel is anders, wat staat voor jullie centraal? Op welke manier gaan jullie je eigen liefdesfeest vorm geven? En hoe gaan jullie dit aanpakken? Er komt veel kijken bij de organisatie van een huwelijk, van uitnodigingen tot aan catering, logistiek en decoratie en dit allemaal in jullie eigen unieke stijl. Ik help jullie heel graag bij het neerzetten van jullie unieke droombruiloft. Ik doe dit door middel van een persoonlijke benadering en creativiteit. Het is zo belangrijk dat deze dag echt custom made voor jullie is en geen standaard pakket. Door mijn ervaring in de trouw en evenementenbranche kan ik jullie hier goed in begeleiden en heb ik de juiste personen in mijn netwerk om al jullie wensen te kunnen verwezenlijken.

Het vieren van de liefde is prachtig! Ik zorg ervoor dat de aanloop naar deze dag goed verloopt, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten en je zorgeloos kunnen voorbereiden op het grote feest. Helderheid, rust en natuurlijk de voorpret zijn erg belangrijk tijdens de hele voorbereiding!

Creativiteit, unieke ideeën, eigenzinnigheid en een ‘kan niet, bestaat niet’ mentaliteit staan voor mij voorop. De liefde moet met volle overgave gevierd worden. Het Wicked Wedding team is niet bang te spelen met clichés en tradities en wij laten ons niet binden door de welbekende conventionele kaders. We denken in mogelijkheden en vinden daarin de meest unieke verbinding tussen jullie.

Een moment dat jullie oprecht spiegelt en de ware aard van het bruidspaar laat zien.

Are you ready?
Liefs.

Zarah